Gräsänkling – dag 5

 

Då tror ju var och en som läser givetvis att jag varit synnerligen aktiv dessa dagar men nä, se så blev det då alltså inte men nu börjar livet så sakteliga återvända och planer att läggas upp för framtida projekt tillsammans med spännande människor. Passat på att komma ifatt både fysiskt och även rent administrativt, sånt där som inte riktigt hinns med annars.

Nu kan detta skötas i lugn och ro. Ja, riktigt som Povels ‘Gräsänklings blues’ (tror jag det var) har det inte varit, faktiskt inte det minsta men det ska bli skönt när de kommer tillbaka för borta bra men hemma bäst gäller inte bara de som har rest bort utan även de som emotser deras hemkomst. =)

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s