En god kväll i ordets rätta bemärkelse

 

Det är aldrig fel att unna sig något av livets goda vilket jag gjorde under gårdagskvällen. Ett gott glas Rosévin gled ned ackompanjerat av Sex and the City på DVD. En helt okej kväll.

Nej, jag har aldrig utlovat några djupare inlägg på min blogg så därför kommer jag inte att följa upp med ett långt inlägg i alkoholdebatten eller huruvida SATC är kvalitets-TV eller varför jag inte såg något högaktuellt på någon av våra public service kanaler istället. Jag kan glädja er med att det slipper ni läsa om. Ja iallafall ifrån mig. 🙂

 

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s