There and back again – a Henningsons tale

Detta bildspel kräver JavaScript.

– Jag tar vagnen till jobbet idag älskling! Tystnaden som följde var bedövande i sig. En knappnål föll, grannens viskningar två lägenheter bort ekade i lägenheten.

Då jag är en inbiten bilåkare -ja jag vet, skäms skäms- kom detta yttrande som en smärre chock för hustrun och en viss skepsis följde mig hela vägen ut genom dörren men vad kan jag säga. Västtrafik gjorde sitt jobb och jag kom fram i god tid. Tygkassen dinglade ifrån ena armen och kameran ifrån den andra. *klick, klick*! Underbart väder borgade för inspiration och kreativitet.

Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s