Stockholm i mitt hjärta

Detta bildspel kräver JavaScript.

Årets resa till Stockholm bjöd på många spännande möten. Träffade fotografen Charlotte Hall och sammanstrålade med Ingegerd Idar, tidigare linjeledare vid Folkhögskolan i Hjo där jag tog min kantorsexamen. Familjen bodde på Villa Mullberget, beläget på Djurgården nära vattnet där vi kunde njuta av god mat, gott sällskap och en fin utsikt vattnet där båtarna passerade i en strid ström.

Skansen besöktes också och förutom djuren som beskådades, passade vi också på att njuta av utsikten över Stockholm som är storslagen uppifrån Skansen. Någon direkt shopping blev det inte men däremot togs väldigt många bilder. Både porträtt, natur och givetvis bilder ifrån den urbana djungel som är Stockholm.

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s