3…2…1… Semes…. Nä! Det har jag inte tid med…

Detta bildspel kräver JavaScript.

Semester! Alla Pratar om semester. För att undersöka vad ordet betyder, begav sig familjen ca 15 mil söderut till Halmstad. 3 underbara dagar med lek, grill utflykt och bad -ja iaf nästan dopp då. Nu är jag tillbaka igen och jag är kluven. Känns lite överdrivet att kalla det semester. Jobbet var ju tvunget att skötas, telefonsamtal besvaras, planering göras etc.

Kan vi verkligen ha semester i dessa dagar av total kommunikation? Mail kan ju faktiskt besvaras via telefon eller laptop som de flesta nu har med sig och hur ser det ut att inte svara i telefon i 3 dagar när jag driver eget? Ganska konstigt även om de flesta ursäktar sig när de hör att jag har semester, betyder det inte att inte samma person kan ringa 10 min senare igen, för det var ju något vederbörande glömde att säga.

Nej, för mig är nog semester lite av en utopi så länge jag inte väljer att lämna telefonen hemma och resa utan den. iPaden får jag nog också lämna hemma tror jag även om 3 dagar utan Angry Birds, låter som en riktig fasa!

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s