WTG i Lisebergshallen

Detta bildspel kräver JavaScript.

Var på mitt första uppdrag med bricka om halsen igår och det var inte vilket uppdrag som helst utan som fotograf vid öppning ceremonin av World Transplant Games i Lisebergshallen. Efter intåget av de över 1800 tävlande, följde tal av Landshövdingen m.fl. Därefter vidtog musikframförande och dans. Magnus Rosén med band bestående bl.a av Michael Åberg och operasångerskan Carolina Sandgren, framförde Magnus låt ‘Captain of the Ship’. Magnus spelade även ett underbart bassolo vilket förgylldes ytterligare av en skön ljussättning.

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s