I ipad:ens ljus – Experimentlusta i tomteverkstan!

Nu när utrustningen har uppdaterats med nya gluggar och ny blixt -japp den andra föll offer för ett cementgolv i småland. Inga rumsrena fraser som yttras när sådant händer, så tänkte jag: -Hmm, nu ska vi testa, pilla och dona. Vad händer om vi tar en styck iPad i ren lathet, istället för att gå 5 steg för att hämta blixten i hyllan. Tja, blir ju inte så himla dumt (se bilden på Pernilla).

Nu ska jag verkligen försöka driva detta framåt och se vad jag kan hitta i lägenheten och sedan berätta om mina resultat här i min blogg. Kanske kan inspirera någon att kombinera udda föremål med sin kamera. I såna fall får du som gör det, gärna skriva och berätta vad du har hittat på. Lovar att läsa alla idéer, ju tokigare, desto roligare.

 

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s