Nationaldagen på Bohus fästning

Detta bildspel kräver JavaScript.

Nationaldagen avnjöts med foto. Magnus Rosén frågade om jag ville komma och ta bilder på honom när han skulle spela under nationaldagsfirandet vid Bohus fästning. Jag åkte dit med Cecilia och hennes dotter Alva. Cecilia som jobbar för Snyggare Internet, är den som designat min nya logotype vilken jag är väldigt tacksam över. Väl där inbjöds vi till en gemytlig pratstund med Magnus & med Björn Ranelid.

Björn var där för att hålla ett anförande vilket han gjorde med bravur. En sådan inlevelse och ett sådant kroppsspråk har jag sällan skådat. Närvaron var total. Sedan var det dags att plåta Magnus som spelade sin Poesi för Elbas på sin nya basgitarr ifrån Italienska Manne. Det var i vanlig ordning ett eldigt framförande och även fastän jag har sett och hört Magnus spela förr, upphör jag ej att låta mig fascineras över hans fingertrolleri över strängarna.

Dagen var således mycket lyckad och undertecknad fick även möjligheten att stämma in i ‘Du gamla, du fria (Richard Dybeck, 1844)’ i bästa nationaldagsanda.

 

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s