Småland – there and back again.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Precis hemma efter några dagar ibland lingonröda tuvor. Började resan i Varberg där vi besökte Andy LaRoque i Sonic Train Studios. Efter ett trevligt och mycket gästfritt besök, fortsatte vi mot Småland med en mellanlandning i västsveriges shopping-mekka Gekås i Ullared. Det var en lugn dag till vilket det vackra vädret utanför säkerligen var en starkt bidragande orsak.

Väl framme i Småland var det saker som skulle fixas. Däck skulle bytas på bilen och städning av densamma stod på agendan. Torsdagen bjöd på släktträff på vid Enevi idrottsplats i Rörvik. Under festen träffade jag bland många andra trevliga människor, Sandra Danielsson, min fru Pernillas kusin. Har inte träffat någon av hennes kusiner på många år och nu insåg jag att detta var ett fototillfälle jag inte fick missa. Fixade en improviserad plåtning vilken jag visar utdrag ur här.

Sitter nu åter i Göteborg och summerar intrycken och ser fram emot nästa besök i Småland. Lugn och ro och dessutom ev foto bådar ju redan nu för en trevlig resa.

/Gabriel

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s